We helpen je met je droomleven ontwerpen

DE WEG NAAR EEN REIZENDE LEEFSTIJL 
JA, IK WIL MEEDOEN

Altijd al een reizende leefstijl willen starten maar nooit durven dromen dat jij het kan? 

Waar begin je? En hoe kom je aan inkomen als reizende ondernemer?

Klinkt het nu nog onmogelijk en niet realistisch voor je? Dan is deze cursus voor jou.

Wat je nodig hebt is een vertrouwde weg die je leert om jouw droomleven vorm te geven. Vier stappen die je zelfvertrouwen laten groeien, je mindset definitief veranderen en belemmeringen doorbreken. 

Zo zijn wij ook met onze reizende leefstijl gestart (en het is nog altijd de basis bij het ontwerpen van onze dromen).

Als experts in locatieonafhankelijk leven en werken helpen we ondernemende reisliefhebbers om meer tijd te creëren om te reizen, hun grootste belemmeringen te doorbreken en een passieve inkomstenbron te starten met de uitdagende opdrachten in deze cursus.

HET KAN ANDERS 

Wij kozen voor een reizende leefstijl

 

"Wat een leven!" We zeggen het vaak tegen elkaar. Dat wil niet zeggen dat we dagelijks successen beleven of altijd vakantie vieren. Wel werken en leven we op onze voorwaarden. Als we willen werken, sporten, lanterfanten, reizen, dan kan dat op ieder moment.

  

De afgelopen jaren hebben we als pioniers in een leven buiten de gebaande paden veel geleerd, vooral dat niets onmogelijk is. In deze cursus delen we onze methode, de concrete stappen die we gezet hebben op weg naar een reizende leefstijl. 

 

 • Wat zijn de voorwaarden van jouw leven? En vertaal dit naar een reizende leefstijl. 
 • Je angsten overwin je, waardoor er ruimte en vertrouwen ontstaat om je reizende leven te starten. 
 • De grootste obstakels pak je aan. De energie van vrijheid en onbegrensde mogelijkheden komt los. Het gaat weer stromen! 
 • Je maakt levens veranderende keuzes die onmogelijk leken, omdat je weet waarom je kiest voor een reizende leefstijl.
 • Je weet op welke manier jij als locatieonafhankelijke ondernemer aan inkomen komt.

WAAR GAAT DEZE CURSUS OVER?

Je wilt veel vaker op reis (met je gezin) en tegelijk leven en werken op jouw voorwaarden, maar je weet niet waar je moet beginnen? Voor jou hebben we deze cursus gemaakt.

 

 • We geven je een stappenplan, wat de basis is van onze weg naar een reizende leefstijl.

 • We delen de valkuilen en persoonlijke blokkades die we overwonnen hebben.

 • We vertellen je hoe wij het voor elkaar hebben gekregen om al meer dan zes jaar te leven buiten de gebaande paden. (En welk effect dat heeft op ons geluksgevoel).

 

We denken namelijk dat iedereen het kan. Het is onze ervaring dat je jezelf al in korte tijd onafhankelijk voelt, zonder financieel onafhankelijk te zijn. Je moet alleen eerst helder krijgen en inzicht hebben in waarom je de stap naar een reizende leefstijl wilt zetten. En waarom je tot nu toe nog geen keuzes hebt gemaakt. Deze cursus zit vol met kennis, ervaring, inzichten en ondersteunende theorie.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DEZE CURSUS

"Deze cursus heb ik vooral als inspirerend ervaren. Waar moeten we op letten, hoe houden we focus op datgene wat we graag willen. Onlangs zijn we een weekje op vakantie in de Ardennen geweest en bewust gekeken en ervaren: Zouden we hier voor langere tijd willen verblijven om te wonen, werken en vooral genieten? Ons werd duidelijk wat we dus vooral in de nabije omgeving willen hebben. Top!"  

Christine van Alten-den Boer - CAB Coaching

 

ONTWERP JE DROOMLEVEN

In deze cursus leer je hoe je een reizende leefstijl ontwerpt. Ideaal voor de ondernemende reisliefhebber die vast zit in de ratrace. Je leert dat leven en werken vanuit je energie en enthousiasme je het meeste brengt. Je maakt kennis met manieren om jezelf uit te dagen op jouw weg naar je droomleven.

Een reizende leefstijl betekent keuzes maken. Dat is niet altijd makkelijk, het verandert je leven. Maar dat is precies wat je wilt, toch? Met deze cursus geven we je onze kennis en handvatten mee om je te helpen de keuzes sneller en met vertrouwen te maken. Het is de weg naar een reizende leefstijl.

Ja, ik doe mee!

EEN UNIEKE CURSUS

Ideaal voor de ondernemende reisliefhebber  

Er zijn veel cursussen waarin je buiten de kaders leert denken. Dat is volgens ons niet zo moeilijk. Buiten de kaders leven is lastiger en vraagt lef. Wij leren je vrij en onafhankelijk te leven, op weg naar een reizende leefstijl, af van de gebaande paden.

Geen bla bla, we zijn het levende bewijs 

Het wordt ons wekelijks gevraagd, hoe kunnen jullie continue reizen en geld verdienen? Het antwoord krijg je van ons in deze cursus, open, eerlijk, precies zoals het is.

In minder dan een week doorloop je de cursus 

Je volgt de cursus op een online leerplatform, hij bestaat uit video's, 10 challenges en leuke anekdotes. Je kan deze cursus volgen op iedere locatie, vanaf je laptop, mobiel of tablet.  

AAN HET EINDE VAN DE CURSUS HEB JE DIT BEREIKT 

1

JE BRUIST VAN ENERGIE 

en met je groei-mindset pak je op creatieve wijze alle obstakels aan. Je gaat ze niet meer uit de weg. Je kijk op vastgeroeste patronen is verrijkt met nieuwe en verrassende inzichten. Je leert en experimenteert, steeds iets nieuws.

.

2

JE MAAKT MAKKELIJK MOEILIJKE KEUZES 

en zegt Nee zeggen tegen alles wat jou niet dient en je weghoudt van het realiseren van je droom. (En 'Ja' tegen alles wat je reizende leefstijl versterkt).

3

JE WEET HOE JE AAN INKOMEN KOMT

en in welke vorm je geld verdient met jouw reizende leefstijl. Je hebt een concreet product gemaakt, klaar om te lanceren. 

DIT GA JE IN DE MODULES LEREN: 

NIEUW | Met deze flow ontwerp jij in een week tijd je reizende leven

Kom gegarandeerd in een uitdagende, creatieve flow door de fases van dit model. Van Ontdekken tot en met Realiseren. Uitgaande van deze werkwijze ontwerp je jouw reizende leefstijl.

Dit is de mindset voor een reizende leefstijl

Je leert je mindset veranderen in de mindset welke cruciaal is voor een vrij leven. Bovenal ervaar je dat deze mindset verslavend is. Deze kijk op het leven helpt je een leven lang, ook op momenten dat het tegen zit. 

Waarom jij voor een reizende leefstijl kiest

Een groot deel van het succes van een vrij leven zit in de kern van de vraag waarom jij voor deze vrije leefstijl kiest. Het antwoord op deze vraag zorgt dat je stevig staat bij kritische vragen of onverwachte reacties uit je omgeving.

Doorbreek de vastgeroeste verhouding tussen tijd, werk & geld

Je gaat de verhouding tussen de tijd die je nu besteed aan 'werken' en 'geld verdienen' radicaal omgooien. De balans verandert door de keuzes die je maakt in deze module. Als je deze keuzes niet maakt, blijf je altijd rondrennen in de ratrace. 

Stoppen met het verspillen van je tijd

Tijd is schaars. Meestal handel je daar niet naar. Deze module daagt je uit om scherp te stellen wat voor jou belangrijk is. Door deze stap wordt het normaal om Nee te zeggen tegen alles wat je niet meer dient. Daardoor kom jij bij je levensdoel, jouw droomleven. 

Hoe je aan inkomen komt als reizende ondernemer

Je vindt in deze module terug wat je jaren geleden verloren bent. Het vlammetje van je oorspronkelijke enthousiasme wordt stevig aangewakkerd. Dat is de basis van één van de manieren waarop je aan inkomen komt. Deze module is pas klaar als jij je eerste experiment bent gestart. 

Geld. Hoeveel heb je nodig?

In deze module reken je af met de vertrouwde kijk op geld. In plaats van streven naar meer, meer, meer, leer je in deze module hoe weinig geld je nodig hebt om te doen wat je het liefste doet. Dat je vervolgens eenvoudiger je geld verdient door te doen wat je het liefste doet is het gevolg van wat je leert in deze module. 

NIEUW | Hoe krijg jij je partner en kinderen mee?

Belangrijk om samen met je geliefden in beeld te krijgen wat jullie gezamenlijke droom is en op welke manier je de nu nog verschillende toekomstplannen bij elkaar brengt. 

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DEZE CURSUS

"Nu werk ik tijd- en locatieonafhankelijk en met mijn passie reizen verdien ik mijn inkomen"  

Cindy - Round Egg Travel

"Dit programma was de basis voor de transitie naar een andere denkwijze en lifestyle"

Daisy - Food Photographer 

"Ik heb meer rust, focus en weer echt tijd voor elkaar"

Lina - About Love And Travel

DIT ZIT ER ALLEMAAL BIJ: 

 • 10 Verrassende challenges.

 • Video's van de modules waarin we alles vertellen wat je nodig hebt om je droomleven te ontwerpen.

 • Waardevolle anekdotes en voorbeelden over de valkuilen waar wij in stapten (en hoe jij deze kan omzeilen).

 • BONUS Minimaliseren voor reizende ondernemers t.w.v. 47 euro
 • BONUS Reizende leefstijl en regelgeving. Hoe hebben wij dat geregeld? Live Webinar Sessie t.w.v. 97 euro
 • BONUS Onze bronnenlijst met daarin de boeken die we lezen, podcasts die we luisteren en inspirerende videos die we kijken t.w.v. 17 euro

397,-

Ja, ik doe mee!

VOND JE HET NIKS? 100% GELD TERUG

 

De stap naar een reizende leefstijl gaat niet vanzelf. Iedereen die deze cursus heeft gevolgd, haalt er minimaal 3 tips uit en heeft een stap gezet naar meer vrijheid. We durven dus te beloven dat als je het niks vond, je je geld terug krijgt. 

Wij zijn Angela en Tino

bekend als Dutch Nomad Couple. 

 

Tijdens onze campertrip door de Franse Provence in 2015, voelden we ons vrij en onafhankelijk. We besloten dat vrije gevoel vast te houden en uit de ratrace te stappen. Een jaar later vertrokken we naar Mexico, niet wetend welke avonturen er op ons pad zouden komen. 

Sindsdien leven en werken we op eigen voorwaarden en zijn we vrij om te gaan en staan waar we willen. Deze leefstijl maakt het voor ons mogelijk om full time te reizen, onze passie. 

Onderweg is onze dochter Philou geboren. Sinds 2018 reist ze vrolijk met ons mee en ervaren we dat het mogelijk is om ook met een kindje deze reizende leefstijl voort te zetten.  

Omdat locatieonafhankelijk leven en werken steeds normaler wordt en meer mensen dit graag willen, hebben we onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren in een cursus samen gebracht. Vol met inspirerende voorbeelden van onszelf en anderen, inclusief uitdagende challenges, welke jou direct in beweging brengen.

Stap voor stap werken we met elkaar naar jouw reizende leefstijl, zodat ook jij kan leven en werken op jouw voorwaarden. Ben je klaar voor een vrije leefstijl en een nieuw avontuur, dan is deze cursus voor jou! 

VOOR WIE IS DE CURSUS GESCHIKT?

 

Deze cursus is voor de ondernemende reisliefhebber die in actie komt. Juist in een snelle wereld, waar veel van je verwacht wordt, kan dat moeilijk zijn. Met deze cursus doorbreek je het patroon om verwachtingen te voldoen.

 

Deze cursus is voor jou wanneer:

 • Je veel meer tijd wilt hebben om te reizen.
 • Je grip en regie wilt op je leven.
 • Je locatieonafhankelijk wilt ondernemen.
 • Je klaar bent om je leven anders in te richten.
 • Je geld wilt verdienen met dat wat je het liefste doet. 

Kortom, je wilt leven en werken op jouw voorwaarden. 

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DEZE CURSUS

"Voor mij was het niet belangrijk om extreme bucketlist items te realiseren. Tijd voor mijn gezin én om te fietsen, dat is wat ik heb bereikt met deze cursus"

Joris Gazia

"Als interieurontwerpster is het mijn droom om wereldwijd de mooiste AirBnB's. te restylen. De cursus van Angela & Tino heeft mij een stap verder gebracht. Ik heb een concreet plan en ben een tof experiment gestart. Deze zomer ga ik naar Valencia om de eerste BnB te restylen"

Rolinca Kooren - Ro Interieurontwerp 

"Het is zo fijn dat papa en mama veel tijd voor me hebben. Iedere dag gaan we naar de speeltuin, lekker schommelen" 

Philou - Onze dochter ;-)

VEEL GESTELDE VRAGEN 

JA! IK BEN ER KLAAR VOOR

GEZIEN IN DE MEDIA