NIEUW Keukentafel Sessies in NL
TINO & ANGELA
PIONIERS IN LEVEN BUITEN DE GEBAANDE PADEN

Ons Aanbod 

Gratis Handleiding Reizende Leefstijl - eBook

NIEUW - Kom bij ons aan de keukentafel zitten en we gaan in gesprek over jouw mogelijkheden om vrij en onafhankelijk te leven.

Keukentafel Sessie met verse appeltaart

Herken je dit? 

Je dag is alweer aan je voorbij gevlogen en morgen begint het hele riedeltje opnieuw.

Je hebt een bepaald beeld in je hoofd van je vrije leven en ziet de prikkelende plaatjes voorbij komen op Instagram. De moed zakt je in de schoenen, waar ga ik de tijd vinden om meer te reizen en vrij te leven. Je denkt dat je vast zit aan je hypotheek en andere terugkomende lasten. 

Hoewel je al flinke stappen hebt gezet in de richting van een reizend leven blijf je tegen grote obstakels aanlopen waarvan de belangrijkste is: Hoe ga je geld verdienen met hetgeen dat je het allerleukste vindt? Het ontbreekt je aan de moed en overtuiging om in het onbekende te springen. Je zoekt houvast… 

Onze cursussen

Maak de keuze voor een reizende leefstijl of leer hoe je geld verdient met Instagram. Het lukt je met ons cursusaanbod.

Ga naar de cursussen

NIEUW

Retraite Programma

Ontdek de methode waarmee jij in zes maanden de switch maakt naar een reizende leefstijl.

Meer info over deze retraite

Lifestyle coaching

Heb je specifieke vragen of wil je direct aan de slag? Kijk of we op dit moment een coachplek beschikbaar hebben.

Is er nog plek?

Onze Cursus  

De enige online cursus waarmee jij jouw droomleven ontwerpt 

Volg deze cursus om je reizende leefstijl vorm te geven. Vrij qua locatie, vrij qua tijdsbesteding en bovenal, om de vrije mindset die je leert in deze cursus. Alleen daardoor al zal je je ook financieel vrij voelen. 

Bekijk de cursus

"Het werd tijd dat ik vond op welke manier ik aan inkomen kon komen, terwijl ik doe wat ik het liefste doe, in de natuur zijn. Met het enthousiasme van Tino en Angela kreeg ik de inspiratie om te starten met verschillende experimenten. Hoe ik aan inkomen kom is nu helemaal duidelijk".

- Marleen

Lifestyle coachingsgesprek?

Als geen ander weten we dat je met een reizende leefstijl door behoorlijk wat persoonlijke veranderingen gaat. Barrières, tegenslagen, successen … wat doet het met je en hoe ga je hiermee om?

Dit proces is voor iedereen anders en uiteraard heel persoonlijk. Niet te vatten in een handleiding of cursus. Met onze jarenlange ervaring in een leven buiten de gebaande paden zullen we veel van die situaties herkennen. Inleven, meedenken, relativeren, stimuleren om door te gaan en vol te houden. Het is wat persoonlijke coaching zo waardevol maakt.

Kijk in onze agenda en boek deze gratis Inspiratie Call van 20 minuten. Dan kijken we samen naar jou situatie en krijg je direct feedback hoe we je kunnen helpen.

Zet een GRATIS Videocall met Tino en Angela in je agenda

Voor wie?

Voor iedereen die niet meer vast wil zitten in de ratrace, mensen die eindelijk hun hart willen volgen. Mensen die willen werken aan het leven hun dromen. 

Ook wij...

Ook wij volgden jarenlang de route die voor ons was uitgestippeld, de bekende weg naar het perfecte plaatje. Sterker nog, we leefden het perfecte plaatje. Nog perfecter zou ons niet gelukkiger maken. De duik in het onbekende hebben we niet over één nacht ijs gemaakt. Daar is een jaar aan vooraf gegaan. Een jaar waarin we onszelf hebben gevoed met podcasts, boeken, coaching én workshops.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder en voelen we ons vrij, ondanks dat er externe factoren zijn die onze vrijheid fysiek beperken. Ons verhaal hebben we verteld op de Vakantiebeurs, tijdens de Emigratiebeurs en Kampeer- en Caravan Jaarbeurs. Tijdens onze Inspiratie Sessies hebben we ondertussen al meer dan 100 mensen geïnspireerd om op zoek te gaan naar een vrijer leven.  Het vrije gevoel geeft ons energie om te blijven zoeken naar ultieme vrijheid. Ook dit leven wordt op een moment ‘normaal’ en dagen we onszelf uit om weer uit de comfortabel zone te stappen.

Wij deden het 

 

Puur, liefdevol, benaderbaar en steeds op zoek naar nieuwe avonturen. Onze zoektocht naar ultieme vrijheid is een prachtige reis. Met zorg, aandacht en oog voor detail doen we de dingen waar we energie van krijgen. Sinds 2015 reizen we full time de wereld rond. Onderweg is onze dochter Philou geboren en sindsdien reist ze gezellig met ons mee.

 

Lees Meer Over Ons

30.000 volgers op Instagram en dagelijkse Stories

Leven meer dan 7 jaar tijd- & locatieonafhankelijk

125+ persoonlijke vlogs op ons YouTube kanaal

Je droomleven ontwerpen?

Download nu deze gratis handleiding! 

 

Om in beweging te komen en meer vrijheid te voelen is het van de gebaande paden afgaan de beste weg. Met deze gratis handleiding ga je gegarandeerd stappen zetten. Het is de basis van de actie's waarmee wij in 2015 gestart zijn. De start van onze reizende leefstijl! 

Ontvang de gratis handleiding direct in je mailbox.

Verhalen in de media over ons vrije leven

Lees alle verhalen