GRATIS HANDLEIDING REIZENDE LEEFSTIJL
TINO & ANGELA
PIONIERS IN LEVEN BUITEN DE GEBAANDE PADEN

Over Dutch Nomad Couple

Hi, wij zijn Tino en Angela en leven op onze voorwaarden, we werken locatie onafhankelijk en helpen andere mensen om ook een reizende leefstijl te ontwerpen

Handleiding Reizende Leefstijl - Download Gratis

Je gelooft niet dat ook jij in staat bent om te kiezen voor een reizende levensstijl?

Waarom zou ik dit kunnen? En hoe kom ik aan inkomen? Mijn werk vind ik leuk en heb net promotie gemaakt. 

Mijn partner ziet me aankomen. We hebben een mooi huis en veel vrienden. 

Het zijn vragen die wij ons ook stelden. En zo zal jij nog talrijke andere vragen hebben die je geloof in een vrije leven belemmeren. 

Gevangen in de ratrace?

Door deze gedachte zit je vast in een patroon, de ratrace. Je bent de regie kwijt over je leven en de vrijheid voelt beperkter dan ooit. Het is ook comfortabel om je leven zo te houden als het nu is. Je weet wat je hebt en hoe je dagen eruit zien. Stiekem droom je weleens weg wat je zou doen als je straks met pensioen gaat... of anders gezegd, hoe zou het voelen als je niets 'moet' en alleen doet waar jij goed in bent en gelukkig van wordt? 

Er is een keuze

Je bent vrij om te kiezen voor een vrij leven. Een leven waarin alles mogelijk is. Het vraagt van jou maar één ding. Durf je ‘Ja!’ te zeggen tegen jezelf. Een volmondig Ja, ik wil meer vrijheid. Daarmee kerf je deze woorden in je ziel en gaat je reis naar een vrij leven beginnen. Vandaag.

Jij kan het ook!

Door nieuwe inzichten en met lef pak je de grootste obstakels aan. Je energie gaat stromen. Zodra je in ons programma stapt voel je de vrijheid door je lijf stromen, met onze nieuwe en verfrissende inzichten laait de vlam van je oorspronkelijke enthousiasme op zoals deze gloeide in de jaren dat je niet afgeremd werd door de gedachten en verwachtingen van je omgeving.

Het zal niet lang meer duren en je leeft tijd- en locatieonafhankelijk en bent vrij om te doen waar jij energie van krijgt.

Zes jaar geleden zaten we in dezelfde situatie. Totdat we besloten moeite te doen om uit de sleur te stappen en de ratrace voorgoed vaarwel te zeggen. Als wij het kunnen kan jij het ook. 

Je kan starten met het ontwerpen van je Reizende Leefstijl, of boek alsvast een plek tijdens één van onze retraites. Of download de gratis handleiding met daarin 7 stappen om te starten met een reizende leefstijl.

Naar ons aanbod

30.000 volgers op Instagram en dagelijkse Stories

Leven meer dan 5 jaar tijd- & locatieonafhankelijk

125+ persoonlijke vlogs op ons YouTube kanaal

"De inspiratie sessie van Tino & Angela gaf bij ons de doorslag. Hun optimisme heeft ervoor gezorgd dat we nu met ons gezin op Curaçao verblijven"

Ons verhaal

De campertrip door de Franse Provence zorgde er niet alleen voor dat we de liefde tussen ons opnieuw oplaaiden, het zorgde er ook voor dat we een gezamenlijke stip op de horizon zetten.

Op een terras in de Zuid Franse zon namen we het besluit. In september 2016 laten we ons georganiseerde leven achter ons en vertrekken we, de vrijheid tegemoet. 

Er volgt een jaar van voorbereidingen. Voorbereidingen op praktisch als mentaal gebied.

Het is 11 september 2016 als we in Dordrecht op de trein stappen. Op weg naar Mexico. Met slechts twee backpacks, laptops en een eerste overnachting in Tulum, stapten het onzekere en onbekende tegemoet. Het begin van onze zoektocht naar ultieme vrijheid.

Nu vijf jaar later zijn er zoveel herinneringen en is onze kijk op de wereld fundamenteel veranderd. Nomadisch leven heeft ons meer gebracht dan de ongekend mooie plekken die we bezocht hebben alleen.

We staan dicht bij ons zelf, met twee voeten op de grond. Er waren tegenslagen en moeilijke momenten. Momenten waarop we stilstaan en de vraag stellen waarom we gekozen hebben voor dit leven. De ontelbare en ontmoetingen en unieke belevenissen blijven altijd bij ons. Het heeft ons gevoed en geïnspireerd. 

Door het volgen van ons hart is onze grootste droom uitgekomen. In 2018 is onze dochter Philou geboren. Haar vrije blik op de wereld en dappere stappen die ze zet sterkt ons meer dan ooit om te blijven zoeken naar ultieme vrijheid.

Wil jij starten met jouw reis naar een vrij en onafhankelijk leven? Begin dan met deze gratis handleiding.